Velkommen til en ny frisk sesong på Viken II i Evjua. En stor drøm har gått i oppfyllelse ved at Skibladner nå har fast anløp i Evjua hver søndag. Dette må feires!! Lyst på en tur? Se her!

 

Lørdag 27.mai - Sesongåpning

Endelig er sommeren her! Vi feirer med deilig middag ved Mjøsa, sammen med en stemningsfull konsert med Anne Johansen. Litt seinere på kvelden skrur vi opp temperaturen, og det blir en forrykende Creedence-kveld fra kl. 22:00. "Have You Ever Seen the Rain", "Proud Mary", "Cotton Fields", "Hello Mary Lou" - høres det kjent ut? Velkommen til Creedence Clearwater Revival tribute - med bandet Commotion!

BILLETTER OG MER INFO

 

 

 

Lørdag 10.juni - Skibladner kick-off

Vi feirer at Skibladner har fått fast anløp i Evjua, og inviterer på en deilig premieretur fra den nye brygga. Skibladner tar deg med på en 2 timers rundttur før båten returnerer til Evjua.

BILLETTER OG MER INFO

 

Fredag 23. juni - Sankthansaften med musikk

Det spilles live stemningsfull musikk på brygga, og vi serverer deilig mat fra byssa. Stort bål på stranda ca. kl. 19. Fri entré :) Obligatorisk bordbestilling denne kvelden på http://www.evjua.no/kontakt . På Sankthansaften serverer vi en deilig Mjøsbuffet med lokale råvarer fra Toten. Pris per person er 325kr, og så kan du kjøpe dessert separat om du ønsker det. Barn (5-12) halv pris. Barn u/5 år gratis.

Husk at Sankthans faller på en fredag i år, så det er lurt å bestille bord tidlig :)

 

 

 

 

Lørdag 24.juni - No Name

Fengende konsert med lokale helter som spiller udødelig funky pop fra de siste tiår. Vi anbefaler å bestille bord for en bedre middag før konserten. Vær tidlig ute ;) Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt

BILLETTER OG MER INFO

 

7-16. juli: Sommer på Mjøsgårdene

Opplev de fantastiske Mjøsgårdene som ligger spredt rundt på både vestsiden, østsiden og midt i Mjøsa på Helgøya. Fra 7. til 16. juli er det yrende liv på gårdene, og en mengde spennende arrangementer og matopplevelser venter på deg. Se Mjøsgårdene for mer info. Kontakt Viken II for spørsmål eller forespørsel om båttransport fra Evjua til en av gårdene.

 

 

 

Onsdag 12. juli - Barnas dag i Evjua

Vi gjentar megasuksessen fra de tre siste årene! Ta med hele familien på en gratis dag full av moro for barna. På programmet står blant annet ansiktsmaling, tegnekonkurranse, fiske, koselige husdyr, lek i klatrejungel, samt spennende skattejakt. Arrangementet varer fra 14:00 til 18:00. Velkommen!

MER INFO PÅ FACEBOOK

 

Lørdag 15. juli - Verdensmster i kokkekunst

Er du opptatt av at maten din kommer fra friske, lokale råvarer?
Det er vi i Mjøsgårdene også! Som en del av årets Sommer på Mjøsgårdene, presenter Viken II i Evjua en hyllest til bonden og de næringsrike, velsmakende og fargesprakende grønnsakene som kommer fra den rike jorda på Toten. Dobbelt verdensmester Christer Rødseth kommer for å lage mat ute på brygga på Viken II.

BILLETTER OG MER INFO

 

 

 

 

 

Lørdag 5. august - Lewi Bergrud med gjest...

Vi gjentar suksessen, og har bedt Lewi ta med seg en spennende gjest på scena. I år har Lewi fått med seg den fantastiske Nora Jabri, så dette blir en skikkelig lokal hyllest. Vi anbefaler en deilig middag på brygga før konserten, og oppfordrer alle til å reservere bord i god tid på www.evjua.no/kontakt.18-årsgrense.

BILLETTER OG MER INFO

 

Lørdag 19. august - Sesongavslutning

Vi runder av en eventyrlig sommer med fantastiske lokale musikere, deilig lokal mat og en frisk fest utover sommernatta. Mer info om musikk til maten kommer, men fra 22:00 går The Beat Boys på scenen for å servere en rå rekke av kjente slagere fra de siste tiår!

BILLETTER OG MER INFO