Velkommen til en ny frisk sesong på Viken II i Evjua i 2018. En stor drøm har gått i oppfyllelse ved at Skibladner nå har fast anløp i Evjua hver søndag. Du kan ta Skibladner fra Gjøvik, Kapp, Nes eller Hamar, og ankomme Evjua kl. 12:30. Skibladner henter deg igjen i Evjua kl. 17:15 for en idyllisk hjemreise.

Fra Evjua kan du ta rundturen med Skibladner til Eidsvoll kl. 12:30. Hjemkomst i Evjua kl. 17:15.

BILLETTER TIL SKIBLADNER OG MER INFO HER

HVA ANNET KAN DU GJØRE I EVJUA?

Det blir TO store konserter på Viken II i sommer, så det kan være lurt å kjøpe billetter tidlig. Vi ønsker å servere deg som kommer på konsert en knallgod opplevelse litt uti Mjøsa! Det klarer vi best ved å ikke arrangere for mange konserter hvert år. Håper vi sees!

 

Lørdag 26.mai - Sesongåpning 2018

Endelig er sommeren her! Fra kl. 12:00 inviteres du til å prøve den nye lokale menyen vår. Kokkene på Viken II kommer fra Sentralen Restaurant i Oslo, og har jobbet hele vinteren med å finne de beste råvarene som Toten har å by på. Velkommen til en idyllisk åpningsdag litt uti Mjøsa!

 

 

Torsdag 21.juni - Skibladner med Gosen Gla'jazz

Skibladner inviterer til gla'jazzaften, og Viken II i Evjua byr på lunch før avreise. Skibladner drar fra Evjua på sin tur mot Eidsvoll kl. 14:30, og lunch kan kjøpes på Viken II fra kl. 12:00. Hjemkomst med Skibladner i Evjua ca. kl. 22:40. Mer info om turen her. Kontakt oss på 958 13 385 eller idyll@evjua.no for bestilling av lunch på Viken II.

 

 

 

Lørdag 23.juni - Bryggefest med No Name

Fengende konsert med lokale helter som spiller udødelig funky pop fra de siste tiår. Vi anbefaler å bestille bord for en bedre middag før konserten. Vær tidlig ute, da mange av billettene allerede er solgt ;) Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt

BILLETTER OG MER INFO

 

Søndag 1.juli - Skibladner i rute (til 19. aug)

Første rutemessige anløp i Evjua 2018 kl. 12:30. Ta gjerne turen fra Gjøvik, Kapp, Nes eller Hamar. I Totenvika kan du besøke Viken II, Kamilla's på Hjell, Totenvika Galleri og Kulturkafé, Ulsrudbakken Gård eller Fredholm Cottage Garden. Alle stedene kan du nå på sykkel som du kan låne gratis i Evjua. En spasertur over gårdsveiene kan også anbefales! Hjemreise med Skibladner fra Evjua kl. 17:15.

Du kan også reise på rundtur fra Evjua til Eidsvoll (12:30 til 17:15), og spise en deilig middag på Skibladner.

BILLETTER OG MER INFO

 

 

 

 


1-31. juli: Sommer på Mjøsgårdene

Opplev de fantastiske Mjøsgårdene som ligger spredt rundt på både vestsiden, østsiden og midt i Mjøsa på Helgøya. I hele juli er det yrende liv på gårdene, og en mengde spennende arrangementer og matopplevelser venter på deg. Se Mjøsgårdene for mer info. Kontakt Viken II for spørsmål eller forespørsel om båttransport fra Evjua til en av gårdene.

 

Onsdag 11. juli - Barnas dag i Evjua

Vi gjentar megasuksessen fra de fire siste årene! Ta med hele familien på en gratis dag full av moro for barna. På programmet står blant annet ansiktsmaling, tegnekonkurranse, fiske, koselige husdyr, lek i klatrejungel, samt spennende skattejakt. Arrangementet varer fra 14:00 til 18:00. Velkommen!

MER INFO PÅ FACEBOOK

 


 

 

 

Lørdag 4. august - Bryggekonsert med Lewi

Vi gjentar suksessen, og har bedt Lewi Bergrud ta med seg en spennende gjest på scena. I år har han fått med seg den fantastiske Christian Ingebrigtsen fra a1, så dette blir en helt rå musikkopplevelse. Lewi og Ingebrigtsen spilte for full brygge i 2015, så vi anbefaler å kjøpe billetten tidlig. Vi håper at du har lyst på en deilig middag på brygga før konserten, og oppfordrer alle til å reservere bord i god tid på www.evjua.no/kontakt.18-årsgrense.

BILLETTER OG MER INFO

 

Søndag 19. august - Sesongavslutning

Vi runder av en eventyrlig sommer med deilig lokal mat, og selger lunch og middag til rabatterte priser så lenge lageret rekker.