À la carte meny 2017

Menyen på Viken II er bygget opp med et sterkt fokus på å benytte lokale råvarer så langt det lar seg gjøre. Mange av råvarene leveres av Mat fra Toten, og de aller fleste er fra Mjøsområdet. Det er nesten så vi kan si at alle råvarene har vokst opp med utsikt over Mjøsa ;)

Er du allergiker så må du vite at vi tenker på deg. Vi legger så langt det lar seg gjøre opp til at alle skal kunne få seg et deilig måltid ved Mjøsa, så bare spør betjeningen dersom du har spesielle allergier som ikke er nevnt i menyen på restauranten. Merk også at nesten alle rettene kan serveres gluten -og laktosefrie. 

Velbekomme!

  

LUNSJ

 

Mjøsrøre på trefjøl 119,-

Serveres med frisk salat av sesongens grønnsaker fra Toten og brød

Inneholder egg og hvetemel

 

Biff av elg på brød 119,-

Elg fra Nordås Gårdskjøtt med frisk salat fra Toten

Inneholder hvetemel og melk

 

Salat Viken II 185,-

Grønn salat med kalkun og hvitløksbrød (spør om vegetar/ glutenfritt)

Inneholder hvetemel, melk

 

Viken II fiskesuppe 199,-

Vår berømte, kremede suppe laget med ferskvannsfisk. Serveres med ferskt brød

Inneholder hvetemel, melk og egg

 

HOVEDRETTER

 

Mjøskalkun med appelsinsaus 275,-

Saftig, kald kalkun. Serveres med potetbåter fra Lie Gård og sesongens grønnsaker fra Toten

Inneholder melk

 

Langtidsstekt svinenakke 199,-

fra Søndre Sundet Gård i Totenvika

Serveres med poteter fra Lie Gård, sesongens grønnsaker fra Toten og frisk eplemostsky

Ingen allergener

 

Smørstekt Gjørsfilet 229,-

Med hjemmelaget lime- og chiliaioli

Inneholder: melk

 

BARNEMENY

 

Spagetti 79,-

Med medisterkaker og kremet tomatsaus

Inneholder: melk og hvetemel

 

Wienerpølse i Gjøvik Lefse 37,-

Tradisjonell “pølse i lompe”. Ketchup og sennep finnes ved baren

Inneholder: hvetemel og rugmel

 

DESSERT

 

Panna Cotta med sjokolade 99,-

Fløte- og sjokoladebasert dessert fra Italia

Inneholder melk

 

Crème brûlée 99,-

Serveres med friske bær fra Toten

Inneholder melk og egg