MENYEN PÅ VIKEN II


    

 

 

OBS! VI ER NÅ STENGT FOR SESONGEN. VELKOMMEN TILBAKE SOMMEREN 2019 :)

 

Menyen på Viken II er bygget opp med et sterkt fokus på å benytte lokale råvarer så langt det lar seg gjøre. Mange av råvarene leveres av Mat fra Toten, og de aller fleste er fra Mjøsområdet. Det er nesten så vi kan si at alle råvarene har vokst opp med utsikt over Mjøsa ;) Nå er også årets egenproduserte gårdsøl klart i restauranten. Dette er en frisk American Pale Ale, og det er tilgjengelig så langt beholdningen rekker.

Kokkene våre er veldig opptatt av friske råvarer som kommer direkte fra åkeren! Rettene på menyen vil variere ut fra hvilke råvarer som er på sitt beste i bygda vår i løpet av sommeren. 

Er du allergiker så må du vite at vi tenker på deg. Vi legger så langt det lar seg gjøre opp til at alle skal kunne få seg et deilig måltid ved Mjøsa, så bare spør betjeningen dersom du har spesielle allergier som ikke er nevnt i menyen på restauranten. Merk også at nesten alle rettene kan serveres gluten -og laktosefrie. 

Velbekomme!

 

Endringer på menyen vil forekomme gjennom sesongen. Spør oss om hvilke retter som vil være tilgjengelige frem i tid dersom du vil bestille på forhånd.