Evjua Strandpark er miljøsertifisert gjennom Green Key. Vi oppfyller ulike miljøkrav, og jobber alltid videre mot mer bærekraftig drift. Spør oss gjerne om hva vi gjør, eller se greenkey.fee.no for mer info.

 

Green Key er en av de største globale miljøsertifiseringsordningen for overnattingssteder med over 2600 sertifiserte bedrifter i 56 land. Ordningen er anerkjent og støttet av United Nations World Tourism Organisation (UNWTO), United Nations Environmental Programme (UNEP).

Green Key er det eneste miljømerket i Norge som har utmerkelsen Global Sustainable Tourism Council (GSTC) Recognized. Formålet med Green Key er å fremme bærekraftig turisme, samt å bidra til å forebygge klimaendringer ved å belønne og støtte virksomheter som gjennomfører positive miljøtiltak.

Green Key har som mål å endre praksis og adferd hos reiselivsaktører, inkludert gjester, bedrifter, myndigheter og lokalsamfunn, i bærekraftig retning. Dette gjennom å øke bevisstheten blant både ansatte og gjester, ved å fremme bærekraftige rutiner og bruk av teknologi, ved å støtte opp under miljøvennlige og ansvarlige bedrifter, redusere energibruk og ressursforbruk.

Som gjest på en virksomhet sertifisert via Green Key, kan du være sikker på at overnattingsstedet har gått langt for å sikre at oppholdet ditt er så komfortabelt og hyggelig som mulig, uten at dette går på akkord med miljøet. Det er også lagt til rette for at du som gjest kan ta miljøriktige valg, blant annet ved å tilby økologisk, lokalt produsert, eller mat merket med Fairtrade (eller lignende).

Viken II AS (Evjua Strandpark) har vært sertifisert siden 2018.

SAMMEN kan vi gjøre en forskjell :)

KJØP gavekort her