Viken II åpner 26. mai

22.05.2018

Endelig er det klart for åpning av restauranten Viken II i Evjua! Lørdag 26. mai kl. 12:00 ønsker vi velkommen til ny sesong, sammen med kokkene Helene, Marte og Daniel fra Sentralen Restaurant.

Frisk lokalmat fra Toten - litt uti Mjøsa

Mat fra Toten leverer så mange av råvarene til restauranten som mulig. Sentralen Restaurant sender 3 av sine beste kokker til Toten for å lære mer om dette rike landbruksområdet. De er lidenskapelig opptatt av de gode råvarene som Toten har å by på, og de vil reise ut på gårdene for å finne de beste smakene i løpet av sesongen.

 

Marte, Helene og Daniel vil gjøre sitt ytterste for å lage spennende menyer som varerer ut fra hvilke råvarer som er på sitt beste til en hver tid gjennom sesongen. På åpningen kan de friste med blant annet biff av okse fra Toten, kje av Boergeit fra Ulsrudbakken i Totenvika, samt salat med økologisk kylling fra Hovelsrud. Se hele menyen her.

Som alltid så er det et knippe blide og serviceinnstilte lokale ungdommer som serverer deg den friske maten litt uti Mjøsa. Vi synes at det er viktig å bidra til å gi ungdommen i bygda vår lærerike sommerjobber, og er takknemlige for at så mange flinke Totninger har valgt å søke jobb på brygga i år :)

HJERTELIG VELKOMMEN FRA 26. MAI KL. 12:00!

PS!

Søndag 27. mai kl. 18:00 kommer Sangkoret Balladen for å synge (for hatten) på brygga. Ingen inngangspenger på søndag altså, men Balladen er takknemlige for et lite bidrag til "klubbkassa" :)

Ikke glem å kjøpe billetter til konsertene våre i sommer ;) Gjennom samarbeidet med de andre aktørene her i Totenvika, har vi kommet frem til at det er riktig å avholde TO store konserter på Viken II i år. Det måtte selvfølgelig bli lokale helter også på musikksiden, så 23. juni kan du få oppleve NO NAME igjen. 4. august kommer Lewi Bergrud sammen med Christian Ingebrigtsen, så det er ingen grunn til å vente med billettkjøpet!

Tilbake