Viken II åpner 1. juni kl. 12

22.05.2019

Velkommen til ny sesong på Viken II i Evjua fra 1. juni kl. 12:00. Se den NYE menyen for året - basert på de mest populære rettene gjennom 14 års drift :)

Meny på Viken II 2019

Viken II starter på sitt 15. driftsår, og feirer med å sette sammen en meny som er basert på hundrevis av tilbakemeldinger fra gjestene våre gjennom alle disse årene. Gjennom vinteren har vi gått gjennom alt på Facebook, Google og Tripadvisor. Vi har også sett på epost og interne notater, samt selvfølgelig salgstall. Med bakgrunn i alt dette, har vi forhåpentligvis funnet ut hva du, jeg og "alle andre" egentlig vil ha "til sammen". 

Det er ikke lett å sette sammen en meny som passer alle som gjerne vil kose seg med en matbit "litt uti Mjøsa", selv om vi skulle ønske at vi klarte å tilfredsstille absolutt alle. Det er viktig for oss å benytte lokale råvarer fra bøndene her på Toten, og vi ønsker også å ansette lokale ungdommer som trenger sommerjobb. Samtidig ønsker vi også å sørge for at det du får servert "litt uti Mjøsa" holder god kvalitet, og at det gir deg en flott opplevelse. 

Med disse forutsetningene har vi altså sammen med kokkene våre, satt sammen en variert meny som forhåpentligvis frister til å besøke oss på brygga i sommer. Vi kan nevne Evjuaburger'n og kyllingsalat med frisk salat og agurk fra Totenvika. Sistnevnte med med økologisk kylling fra Hovelsrud Gård på Helgøya.

  

Vi har også laget en utvidet lunchmeny, som er tilgjengelig mellom 12 og 15 hver dag. Her finner du blant annet fiskesuppe med ferskvannsfisk, deilige hjemmebakte smørbrød, samt en tradisjonell baguette med ost og skinke. Pålegg av kje og andre råvarer kommer blant annet fra Ulsrudbakken Gård i Totenvika. Kos deg gjerne med en Caffè Latte eller Cappuccino sammen med din favorittkake eller sjokoladebit fra Kvarstad Gård ved Mjøsa.

  

HVERDAGEN er selvfølgelig tilstede om sommeren også, og vi vil gjerne gjøre det enkelt og rimelig for deg å slippe maset med å lage middag hjemme. Vi gjenninfører derfor suksessen HÅRDASMÆDDAN! Rettene kommer til å rullere gjennom sommeren, men det vil være "skikkelig god bondekost" med rikelig med poteter. Dersom du er ekstra sulten, så kan du be om ekstra poteter - helt gratis!

Prisen på Hårdasmæddan vil ligge på rundt 159kr.

  

Barna skal også få kose seg skikkelig "litt uti Mjøsa" i sommer! Også på barnemenyen er det popularitet gjennom 14 års drift som har blitt lagt størst vekt på. Pannekaker, kjøttkaker og Byssemiks med pølser og friterte poteter kan nevnes. De små matrosene som virkelig vil bli store og sterke, kan også bestille ekstra rotmos på grønnsaker fra Toten :)

SE HELE MENYEN HER

HVA MED EN SAMLING MED JOBBEN?

OBS!

Visste du at Totenvika har MYE annet å by på også? Se bare her ;)

Tilbake