Opplevelser i Evjua Strandpark

Evjua Strandpark har en plassering som legger til rette for idylliske og friske opplevelser i naturen. Vi ønsker å gi deg muligheten til å utforske den vakre naturen rundt Mjøsa mest mulig på egenhånd, og de flotte stiene og gårdsvegene her i Totenvika gir mulighet til varierte turer langs Mjøsa, gjennom kulturlandskapet, og over de flotte gårdene i bygda vår. Eksempler på slike flotte spaserturer er Hammastadrunden og Panengenrunden (følg stien når du kommer ned til Mjøsa).  Vi har også lagt til rette for en rekke opplevelser her i Evjua.

Beachvolley

Midt mellom båthavna og den idylliske furulunden ligger en profesjonelt opparbeidet volleyballbane med deilig sand, korrekt oppmerking, samt nett av høy standard. Ball kan leies i restauranten (ikke 2020), og banen stilles til fri disposisjon for alle som kommer innom.

Natur- klatrepark

Splitter ny naturklatrepark for barn og andre lekne! Parken er bygget i naturmaterialer, og byr på utfordring både for liten og stor!

Fisking

Mang en ørret, abbor, harr, sik, vederbuk og gjedde har blitt tatt fra land i Evjua Strandpark. Inne i båthavna svømmer store stimer med abbor og sik, og rett utenfor ligger storgjedda på lur for å ta ørretene som spretter. Du kan også leie fiskebåt og fiskeutstyr.

Strandliv

Blant de beste strendene ved Mjøsa! Her er en deilig plen å ligge på, fin sand å leke i, langgrunt vann for barna, samt en tøff vann- trampoline for de litt eldre. Sulten eller tørst? Restauranten Viken II er rett ved!