top of page

Info om tidlig sjøsetting


Hei! :)


Her kommer litt info før sesongen begynner:


TIDLIG SJØSETTING

For de som ønsker å sjøsette før egen plass har nok vann, send oss epost i god tid før du skal sjøsette for tildeling av midlertidig plass. VIKTIG at dere tar kontakt med oss på havn@evjua.no FØR sjøsetting, slik at vi får oversikt over hvem som har hvilke midlertidige plasser. Dette gjelder både plasser på østre flytebrygge og midtre flytebrygge.


Tidspunkt for når det er mulig å sjøsette på de forskjellige plassene avhenger av vannstand (se inforbrev som kom med faktura). Midlertidige plasser vil være mulig å sjøsette på ved ca 2,6m lokal vannstand. Tilkomst er litt utfordrende ved at man først må gå ned i havna og så ut på bryggene.


PARKERINGSPLASSER

Både øvre og nedre parkering er for alle gjester i Evjua. I noen tilfeller med stor trafikk på campingplassen, vil noen av plassene på nedre parkering bli brukt til bobil/ camping også. På høst/ vinter/ vår, vil deler av begge parkeringsplassene bli brukt til vinterlagring.


PARKERING AV BÅTHENGERE (MAI-SEPTEMBER)

Båthengere skal parkeres på Reinsby gård mot avgift, og må avtales med Ola på 922 67 900. Ved spesielle arrangementer kan parkering av båthenger bli tillatt på parkeringsplassene i Evjua i et gitt tidsrom.


Mer info om "ordinært" båtslipp kommer når vannstanden nærmer seg et brukbart nivå!


Mvh,

Evjua Båthavn
55 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page