Velkommen til en ny frisk sesong på Viken II i Evjua i 2019. En stor drøm har gått i oppfyllelse ved at Skibladner nå har fast anløp i Evjua hver søndag. Du kan ta Skibladner fra Gjøvik, Kapp, Nes eller Hamar, og ankomme Evjua kl. 12:30. Skibladner henter deg igjen i Evjua kl. 17:15 for en idyllisk hjemreise.

Fra Evjua kan du ta rundturen med Skibladner til Eidsvoll kl. 12:30. Hjemkomst i Evjua kl. 17:15.

BILLETTER TIL SKIBLADNER OG MER INFO HER

HVA ANNET KAN DU GJØRE I EVJUA?

Det blir TO store konserter på Viken II i sommer, så det kan være lurt å kjøpe billetter tidlig. Vi ønsker å servere deg som kommer på konsert en knallgod opplevelse litt uti Mjøsa! Det klarer vi best ved å ikke arrangere for mange konserter hvert år. Håper vi sees!

 

Lørdag 1. juni - Sesongåpning 2019 Viken II

Endelig er sommeren her! Fra kl. 12:00 inviteres du til å prøve den nye lokale menyen vår.  Velkommen til en idyllisk åpningsdag litt uti Mjøsa!

 

 

 

Lørdag 22.juni - Bryggefest med NO NAME

Info om artist kommer snart, men sett av datoen ;) Vi anbefaler å bestille bord for en bedre middag før konserten. Vær tidlig ute, da billettene kommer til å gå fort unna! Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt
KJØP BILLETTER...

 

Søndag 30.juni - Skibladner i rute (til 18. aug)

Første rutemessige anløp i Evjua 2019 kl. 12:30. Ta gjerne turen fra Gjøvik, Kapp, Nes eller Hamar. I Totenvika kan du besøke Viken II, Kamilla's på Hjell, Totenvika Galleri og Kulturkafé, Ulsrudbakken Gård eller Fredholm Cottage Garden. Alle stedene kan du nå på sykkel som du kan låne gratis i Evjua. En spasertur over gårdsveiene kan også anbefales! Hjemreise med Skibladner fra Evjua kl. 17:15.

Du kan også reise på rundtur fra Evjua til Eidsvoll (12:30 til 17:15), og spise en deilig middag på Skibladner.

BILLETTER OG MER INFO

 

 

 

 


1-31. juli: Sommer på Mjøsgårdene

Opplev de fantastiske Mjøsgårdene som ligger spredt rundt på både vestsiden, østsiden og midt i Mjøsa på Helgøya. I hele juli er det yrende liv på gårdene, og en mengde spennende arrangementer og matopplevelser venter på deg. Se Mjøsgårdene for mer info. Kontakt Viken II for spørsmål eller forespørsel om båttransport fra Evjua til en av gårdene.

 

Onsdag 10. juli - Barnas dag i Evjua

Vi gjentar megasuksessen fra de fire siste årene! Ta med hele familien på en gratis dag full av moro for barna. På programmet står blant annet ansiktsmaling, tegnekonkurranse, fiske, koselige husdyr, lek i klatrejungel, samt spennende skattejakt. Arrangementet varer fra 14:00 til 18:00. Velkommen!

 


 

 

 

Lørdag 27. juli - Bryggekonsert med Lewi Bergrud

Lokalt + internasjonalt = LEWI + CHRIS MEDINA! Vi håper at du har lyst på en deilig middag på brygga før konserten, og oppfordrer alle til å reservere bord i god tid på www.evjua.no/kontakt.18-årsgrense.
KJØP BILLETTER...

 

Søndag 18. august - Sesongavslutning

Vi runder av en eventyrlig sommer med deilig lokal mat, og selger lunch og middag til rabatterte priser så lenge lageret rekker.