Velkommen til en ny frisk sesong på Viken II i Evjua i 2020. Vi kan med glede ønske fjorårets kjøkkensjef Stian Hansen, hjertelig velkommen tilbake i år! 

MERK AT PROGRAMMET FOR 2020 (UTOVER AT VIKEN II BLIR ÅPNET), ER HELT AVHENGIG AV HVORDAN SITUASJONEN UTVIKLER SEG I NORGE. OPPDATERES FORTLØPENDE.

En stor drøm gikk i oppfyllelse ved at Skibladner fikk fast anløp i Evjua hver søndag. Du kan ta Skibladner fra Gjøvik, Kapp, Nes, Hamar eller Atlungstad, og ankomme Evjua ca. kl. 12:50. Skibladner henter deg igjen i Evjua ca. kl. 16:05 for en idyllisk hjemreise over Mjøsa. I løpet av de 3 timene i Totenvika, kan vi anbefale en koselig lunch på Viken II og en sykkeltur (gratis sykler til utlån) på gårdsveiene i bygda.

Fra Evjua kan du fra i år også ta en rundtur på "stor-Mjøsa" med Skibladner via Hamar og Kapp. Avreise søndager ca. kl. 12:50. Hjemkomst i Evjua ca. kl. 16:05.

BILLETTER TIL SKIBLADNER OG MER INFO HER

HVA ANNET KAN DU GJØRE I EVJUA?

Det skulle bli TO store konserter på Viken II i sommer, men det er ikke mulig å gjennomføre i år. 20. juni åpner imidlertid restauranten for deilig lunch eller middag. Håper vi sees på brygga!

 

Lørdag 30. mai - Sesongåpning 2020 Viken II

Endelig er sommeren her! Fra kl. 12:00 inviteres du til å prøve den nye lokale menyen vår.  Velkommen til en idyllisk åpningsdag litt uti Mjøsa, sammen med fjorårets kjøkkensjef Stian Hansen :)

 

 

 

Lørdag 20.juni - AVLYST pga situasjonen

For 16. året på rad skulle No Name spille på brygga, men dette blir umulig å gjennomføre i henhold til gjeldende restriksjoner. Vi GLEDER oss allerede til neste år, og kontakter selvfølgelig alle som allerede har kjøpt billetter til i år med mer info. Vi håper alikevel at du bestiller bord for en bedre middag på brygga i sommer. Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt

 

 

Tirsdag 23.juni - Sankthans på brygga

Med idyllisk sommermusikk fremført av Rob fra kl 17 til 21, deilig lokalmat fra "byssa" på Viken II, fin stemning med barn i alle aldre, samt et koselig bål på stranda, er det ikke rart at denne kvelden ute på brygga er populær. Det er helt gratis å delta på Sankthans på Viken II, men det er viktig å bestille bord dersom du ønsker å spise denne kvelden.
Bordbestilling finner du på http://www.evjua.no/kontakt
 

 

Søndag 28.juni - Skibladner i rute (til 16. aug)

Første rutemessige anløp i Evjua 2020 kl. 12:50 (avgang). Ta gjerne turen fra Gjøvik, Kapp, Nes, eller Hamar. I Totenvika kan du besøke Viken II, Kamilla's på Hjell, Totenvika Galleri og Kulturkafé, Ulsrudbakken Gård eller Fredholm Cottage Garden. Alle stedene kan du nå på sykkel som du kan låne gratis i Evjua. En spasertur over gårdsveiene kan også anbefales! Hjemreise med Skibladner fra Evjua kl. 16:05.

Du kan også reise på rundtur fra Evjua til Eidsvoll (12:50 til 16:05), og spise en deilig middag på Skibladner.

BILLETTER OG MER INFO

 

 

 

 


1-31. juli: Sommer på Mjøsgårdene

Opplev de fantastiske Mjøsgårdene som ligger spredt rundt på både vestsiden, østsiden og midt i Mjøsa på Helgøya. I hele juli er det yrende liv på gårdene, og en mengde spennende arrangementer og matopplevelser venter på deg. Se Mjøsgårdene for mer info. Kontakt Viken II for spørsmål eller forespørsel om båttransport fra Evjua til en av gårdene.

 

AVLYST: Onsdag 8. juli - Barnas dag i Evjua

Vi gjentar megasuksessen fra de fire siste årene! Ta med hele familien på en gratis dag full av moro for barna. På programmet står blant annet ansiktsmaling, tegnekonkurranse, fiske, koselige husdyr, lek i klatrejungel, samt spennende skattejakt. Arrangementet varer fra 14:00 til 18:00. Velkommen!

 


 

 

 

7. til 9. august - AVLYST pga situasjonen. 

Weekend full av musikk, deilig lokalmat og goood stemning både for store og små. Mer info kommer snart. Du kan også melde deg på epostlista, for å motta varsler og nyheter om konsertene våre. Vi håper at du har lyst på en deilig middag på brygga under besøket.  Bordreservasjon på www.evjua.no/kontakt.

 

Søndag 16. august - Sesongavslutning

Vi runder av en eventyrlig sommer med deilig lokal mat, og selger lunch og middag til rabatterte priser så lenge lageret rekker.