Velkommen til en ny frisk sesong på Viken II i Evjua i 2021. Vi kan med glede ønske kjøkkensjef Stian Hansen, hjertelig velkommen tilbake til Viken II for tredje året på rad! 

MERK AT PROGRAMMET FOR 2021 (UTOVER AT VIKEN II BLIR ÅPNET), ER HELT AVHENGIG AV HVORDAN SITUASJONEN UTVIKLER SEG I NORGE. OPPDATERES FORTLØPENDE.

HVA ANNET KAN DU GJØRE I EVJUA?

VI HÅPET på å kunne gjennomføre to konserter på brygga i år, og la begge til august for å ha størst mulig sjanse til å få det til (med tanke på vaksinering og eventuelle tiltak). Nå viser det seg at situasjonen gjør det nesten umulig å gjennomføre konsert på forsvarlig måte, så No Name er avlyst. Det ser ikke lyst ut for Lewi 21. august heller, men vi jobber med en mulig løsning.

 

Lørdag 29. mai - Sesongåpning 2021 Viken II

Endelig er sommeren her! Fra kl. 12:00 inviteres du til å prøve den nye lokale menyen vår.  Velkommen til en idyllisk åpningsdag litt uti Mjøsa, sammen med kjøkkensjef Stian Hansen :)

 

 

 

 

Søndag 20.juni - Skibladner i rute (til 15. aug)

Første rutemessige avgang fra Evjua 2021 kl. 13:00. Ta gjerne turen fra Gjøvik, Nes, Hamar eller Atlungstad. I Totenvika kan du besøke restauranten Viken II, Kamilla's på Hjell, Ulsrudbakken Gård eller Fredholm Cottage Garden. Alle stedene kan du nå på sykkel som du kan låne gratis i Evjua. En spasertur over gårdsveiene kan også anbefales! Hjemreise med Skibladner fra Evjua kl. 17:20.

Du kan også reise på rundtur på Mjøsa fra Evjua (13:00 til 17:20), og spise en deilig middag på Skibladner.

BILLETTER OG MER INFO

 

Onsdag 23.juni - Sankthans på brygga

Med idyllisk sommermusikk fremført av Rob fra kl 17 til 21, deilig lokalmat fra "byssa" på Viken II, fin stemning med barn i alle aldre, samt et koselig bål på stranda, er det ikke rart at denne kvelden ute på brygga er populær. Det er helt gratis å delta på Sankthans på Viken II, men det er viktig å bestille bord dersom du ønsker å spise denne kvelden.
Bordbestilling finner du på http://www.evjua.no/kontakt
 

 

 

 

AVLYST: Lørdag 7. august - NO NAME

For 16. gang håper vi at No Name endelig skal få spille på brygga igjen! Vi GLEDER oss allerede, og kontakter selvfølgelig alle som har kjøpt billetter tidligere år, med mer info når billettsalget er klart. Vi håper også at du bestiller bord for en bedre middag på brygga i sommer. Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt

 

Søndag 15. august - Sesongavslutning restaurant

Vi runder av en eventyrlig sommer med deilig lokal mat, og selger lunch og middag til rabatterte priser så lenge lageret rekker. MERK at vi kjører en siste konsert helgen etter at restauranten stenger. Få med deg LEWI med band den 21. august.

 

 

 

 

 

AVLYST - LEWI med band 

Slik vi ser det, så er det fortsatt ikke forsvarlig å gjennomføre konsert på Viken II. Vi krysser fingrene for bred vaksinedekning og "normale" tilstander i 2022. Følg med på Facebook eller Instagram for mer info. Du kan også melde deg på epostlista, for å motta varsler og nyheter om konsertene våre.