ENDELIG! I 2022 kan vi se frem til en sesong med konserter og masse sosial kos på brygga igjen!

Vi har landet første dato, og 18. juni blir det NO NAME igjen :) KJØP BILLETTER her...

Det ligger også an til en konsert 12. august, og også her kommer mer info så fort detaljer kommer på plass.

 

Lørdag 28. mai - Sesongåpning 2022 Viken II

Endelig er sommeren her! Fra kl. 12:00 inviteres du til å prøve den nye lekre menyen vår. Velkommen til en idyllisk åpningsdag på brygga litt uti Mjøsa!

 

 

 

 

Søndag 26.juni - Skibladner i rute (til 14. aug)

Første rutemessige avgang fra Evjua 2021 kl. 13:00. Ta gjerne turen fra Gjøvik, Nes, Hamar eller Atlungstad. I Totenvika kan du besøke restauranten Viken II, Kamilla's på Hjell, Ulsrudbakken Gård eller Fredholm Cottage Garden. Alle stedene kan du nå på sykkel som du kan låne gratis i Evjua. En spasertur over gårdsveiene kan også anbefales! Hjemreise med Skibladner fra Evjua kl. 17:20.

Du kan også reise på rundtur på Mjøsa fra Evjua (13:00 til 17:20), og spise en deilig middag på Skibladner.

BILLETTER OG MER INFO

 

Torsdag 23.juni - Sankthans på brygga

Lekker mat fra "byssa" på Viken II, idyllisk stemning med barn i alle aldre, samt et koselig bål på stranda. Det er ikke rart at denne kvelden litt uti Mjøsa er populær. Det er helt gratis å delta på Sankthans på Viken II, men det er viktig å bestille bord dersom du ønsker å spise denne kvelden (stor pågang).
Bordbestilling finner du på http://www.evjua.no/kontakt
 

 

 


Lørdag 18. juni - NO NAME

KJØP BILLETTER HER...
WOOHOOOOO!!! No Name skal endelig få spille på brygga litt uti Mjøsa igjen! Vi GLEDER oss noe helt aldeles ENORMT til ny BRYGGEFEST :D Nå gjelder det å være rask med å bestille billetter, da det har vært enorm interesse for å få denne gjengen tilbake til Viken II. Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt

KJØP BILLETTER HER...

 

Fredag 12. august - BRYGGEKONSERT
med Lewi Bergrud og band

Garantert topp stemning på brygga, når Lewi og bandet kommer tilbake til Viken II etter to år med pandemi :D Du får god blanding av gåsehud og rykking i dansefoten! Lewi serverer både egne låter og et godt knippe klassikere sammen med det legendariske bandet.

KJØP BILLETTER HER...

 

 

 

 

 

Søndag 14. august - Sesongavslutning restaurant

Vi runder av en eventyrlig sommer med deilig lokal mat, og selger lunch og middag til rabatterte priser så lenge lageret rekker.