2023 blir en sesong med konsert, lekker mat, Skibladner og masse kos på brygga igjen!

Konserten med No Name den 17. juni er UTSOLGT, så det blir IKKE salg av billetter i døra :)

 

Lørdag 27. mai - Sesongåpning 2023 Viken II

Endelig er sommeren her! Fra kl. 12:00 inviteres du til å prøve den nye lekre menyen vår. Velkommen til en idyllisk åpningsdag på brygga litt uti Mjøsa!

 

 

 

 

Tirsdag 20.juni - Skibladner i rute (til 13. aug)

Første rutemessige avgang fra Evjua 2023 kl. 12:20. Ta gjerne turen fra Gjøvik, Kapp eller Hamar. I Totenvika kan du besøke restauranten Viken II, Kamilla's på Hjell, Ulsrudbakken Gård eller Fredholm Cottage Garden. Alle stedene kan du nå på sykkel som du kan låne gratis i Evjua. En spasertur over gårdsveiene kan også anbefales! Hjemreise med Skibladner fra Evjua kl. 16:50.

Du kan også reise på rundtur på Mjøsa fra Evjua (tirsdager og fredager 12:20 til 16:50), og spise en deilig middag på Skibladner.

BILLETTER OG MER INFO

 

Fredag 23.juni - Sankthans på brygga

Lekker mat fra "byssa" på Viken II, idyllisk stemning med barn i alle aldre, samt et koselig bål på stranda. Det er ikke rart at denne kvelden litt uti Mjøsa er populær. Det er helt gratis å delta på Sankthans på Viken II, men det er viktig å bestille bord dersom du ønsker å spise denne kvelden (stor pågang).
Bordbestilling finner du på http://www.evjua.no/kontakt
 

 

 


Lørdag 17. juni - NO NAME

**UTSOLGT**
WOOHOOOOO!!! No Name spiller på brygga litt uti Mjøsa igjen! Vi GLEDER oss noe helt aldeles ENORMT til ny BRYGGEFEST :D Det er UTSOLGT, så det blir ikke salg av billetter i døra. Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt

**UTSOLGT**