2023 blir en sesong med konsert, lekker mat, Skibladner og masse kos på brygga igjen!

 

Lørdag 27. mai - Sesongåpning 2023 Viken II

Endelig er sommeren her! Fra kl. 12:00 inviteres du til å prøve den nye lekre menyen vår. Velkommen til en idyllisk åpningsdag på brygga litt uti Mjøsa!

 

 

 

 

Tirsdag 20.juni - Skibladner i rute (til 13. aug)

Første rutemessige avgang fra Evjua 2023 kl. 12:20. Ta gjerne turen fra Gjøvik, Kapp eller Hamar. I Totenvika kan du besøke restauranten Viken II, Kamilla's på Hjell, Ulsrudbakken Gård eller Fredholm Cottage Garden. Alle stedene kan du nå på sykkel som du kan låne gratis i Evjua. En spasertur over gårdsveiene kan også anbefales! Hjemreise med Skibladner fra Evjua kl. 16:50.

Du kan også reise på rundtur på Mjøsa fra Evjua (tirsdager og fredager 12:20 til 16:50), og spise en deilig middag på Skibladner.

BILLETTER OG MER INFO

 

Fredag 23.juni - Sankthans på brygga

Lekker mat fra "byssa" på Viken II, idyllisk stemning med barn i alle aldre, samt et koselig bål på stranda. Det er ikke rart at denne kvelden litt uti Mjøsa er populær. Det er helt gratis å delta på Sankthans på Viken II, men det er viktig å bestille bord dersom du ønsker å spise denne kvelden (stor pågang).
Bordbestilling finner du på http://www.evjua.no/kontakt
 

 

 


Lørdag 17. juni - NO NAME

**UTSOLGT**
WOOHOOOOO!!! No Name spiller på brygga litt uti Mjøsa igjen! Vi GLEDER oss noe helt aldeles ENORMT til ny BRYGGEFEST :D Det er UTSOLGT, så det blir ikke salg av billetter i døra. Bordbestilling på http://www.evjua.no/kontakt

**UTSOLGT**