Skibladner

Anløper Evjua i Totenvika hver søndag kl. 12:30 på sin sørgående rute mot Eidsvoll, og kommer tilbake på sin tur til Gjøvik via Hamar, Nes og Kapp kl. 17:15. Se hele rutetabellen for 2019.

Bestill din billett til rundtur med Skibladner her til lav introduksjonspris på kun 200kr!
Hentes og betales på Viken II i Evjua senest samme dag som billetten skal benyttes (åpent fra 12:00). Billetten gjelder for rundtur Evjua-Eidsvoll-Evjua i 2018. Med forbehold om tilgjengelighet. OBS! Må bestilles senest kl. 12:00 fredag før avreise.

Evjua er et flott utgangspunkt for en rekke opplevelser på og ved Mjøsa. Du kan kjøpe billetter til Skibladner, overnatte, spise i restauranten Viken II, leke på aktivitetsområdet vårt, fiske, leie kano eller spille beachvolley. Du kan også gå flotte turer langs Mjøsa, over gårdene, eller til flotte utsiktspunkt på åsen. Før og etter turen med Skibladner byr Totenvika også på andre spennende tilbud som Totenvika Galleri og Kulturkafé, Kamilla's på Hjell Brenneri og Fredholm Cottage Garden.


Helgturen med Skibladner som hovedattraksjon begynner i Kapteinsboligen. Her bodde i sin tid Einar Haugland, en av de mest legendariske kapteinene på den ærverdige Skibladner. Huset har plass til 9 personer fordelt på 4 rom, og har moderne kjøkken, romslig spisestue og en koselig hovedstue med stor svartovn.


Turen til Totenvika byr også på flotte turmuligheter både før og etter turen med Skibladner, og du kan velge mellom turer langs Mjøsa, på de spennende gardsvegene, eller gjennom skogen og opp til utsiktspunkter som Olsbyvarden eller Hervenknappen. De fleste turene er lagt inn på Google Maps (med 360 graders bildevisning av hele turen), så her finner alle frem!


Mjøsa legger til rette for besøk på en rekke andre spennende attraksjoner under oppholdet. Du kan leie båt hos oss i Evjua, eller bestille transport med Mjøscharter. Hva med å kombinere tur med Skibladner med et besøk på en av Mjøsgårdene, og så ta Mjøscharter "hjem" til Evjua?

       


Vel "hjemme" kan du velge blant flere spennende tilbud i Totenvika. Innen gangavstand fra Skibladnerbrygga finner du Kamilla på Hjell, Totenvika Galleri og Kulturkafé, Fredholm Hageopplevelser og selvfølgelig vår egen restaurant Viken II.

Fikk du lyst til å ta en tur med Skibladner i sommer, og vil reservere billetter til Skibladner? Gå tilbake til toppen.