Urbane Totninger som en ekte Totning

Ta gjengen med på en morsom tur med friske naturopplevelser og sprekt show ved Mjøsa på Toten. 

Forslagene under kan skreddersys til hver enkelt gruppe. Vi kan også anbefale en helaften med RIB fra valgfri mjøsby, middag på Viken II, og så RIB eller annen transport til Urbane Totninger etter maten. Bare send inn din forespørsel gjennom kontaktskjemaet, så finner vi en pakke som passer ditt følge.

BOOK OVERNATTING TIL URBANE TOTNINGER HER...

Dag 1

Ankomst Kapteinsboligen i Evjua. Huset er gjort klart for en sprek helg med gode venner, og dere kan gjerne spise middag sammen på restauranten Viken II litt uti Mjøsa. Viken II fokuserer på friske lokale råvarer fra Toten, og restauranten har bar med alle rettigheter. Dersom dere vil stå for matlagingen selv, kan dere selvfølgelig benytte kjøkkenet i Kapteinsboligen. Butikker ligger kun 6 minutters biltur unna.
Hva med et deilig kveldsbad i Mjøsa?

Dag 2

Dagen for å utforske naturen og aktivitetene ved Mjøsa i Totenvika. 

Evjua har en rekke aktiviteter ved og på Mjøsa. Vi leier ut båt med utstyr til fiske, naturklatreparken innbyr til morsomme utfordringer og dueller, og beachvolleybanen kan benyttes til en liten turnering om dere vil. Vi har også sykler til utleie, dersom dere ønsker en idyllisk tur over de flotte gårdene i Totenvika eller en tøff "down-hill" fra Oppegårdssætra og ned til Evjua.

Vi ønsker dere gjerne velkommen til en god middag på Viken II, eller dere kan lage et lite vorspiel med mat i Kapteinsboligen. Si fra dersom dere ønsker en privat trubadur fra Toten på vorspiel!

Når det nærmer seg kveld kommer RIB Safari Mjøsa for å hente dere i båthavna, og dere kan få en meget frisk tur med fri kjøring i 1 time på tur mot Kapp og Urbane Totninger. Etter showet kan dere også kjøre RIB tilbake til Evjua, hvor det er mulig med et lite "aftershow" i baren på Viken II.

Dag 3

Tid for avslapning! Dere kan leie kajakk for en rolig padletur på Mjøsa, og på finværsdager kan dagen derpå nytes på den fine sandstranda rett ved restauranten Viken II. En rolig fisketur i vår Alufish med 15Hk motor, kan også anbefales som nedtrapping etter det forrykende showet kvelden før.

Priser

Urban VIP pakke

 - 2 overnattinger for opp til 6 personer i Kapteinsboligen
 - Informasjon om aktiviteter og turløyper i og rundt Evjua
 - Transport med RIB Safari Mjøsa til og fra Urbane Totninger
 - 6 billetter til Urbane Totninger

Priseksempel ved 6 personer:
Fra 1.430kr/ person (8.580kr totalt)

Urbane Totninger som Totning

 - 2 overnattinger for opp til 6 personer i Kapteinsboligen
 - Informasjon om aktiviteter og turløyper i og rundt Evjua
 - 6 billetter til Urbane Totninger

Priseksempel ved 6 personer:
Fra 913kr/ person (5.480kr totalt)

Overnattingspakke

 - 2 overnattinger for opp til 6 personer i Kapteinsboligen
 - Informasjon om aktiviteter og turløyper i og rundt Evjua

Priseksempel ved 6 personer:
249kr/ person per natt (2.990kr totalt)

 

Send inn din forespørsel via kontaktskjema eller til [email protected]