top of page
Båthavn faded (3).jpg

Båtliv i Evjua

Velkommen til Evjua Båthavn!

Velkommen til en livlig og moderne havn ved Mjøsa! Her får du båtplass med tilgang på strøm og vann, samt tilgang på toaletter. Restauranten Viken II ligger langs moloen, og du kan kose deg på badestranda i Evjua, samt aktivitetstilbudene i Evjua Strandpark og Totenvika forøvrig.

38.jpg

Faste plasser

Det er ofte venteliste på fastplasser, så vi anbefaler deg som ønsker plass å kontakte oss snarest for å sette deg på lista. Klikk her for priser, send gjerne en epost på idyll@evjua.no, eller ring oss på 958 13 385 for en hyggelig båtprat. Se kart over båtplasser her.

Sjekk ut kartet vi har utarbeidet med de beste reisemålene for båtturen på Mjøsa. Det er også en rekke fine aktiviteter og tilbud her i Totenvika, og du kan låne sykkel helt gratis hos oss (ring 478 81 191 for avtale).

Gjesteplasser

Gjesteplassene er inne i havna, og ligger rett ved siden av restauranten Viken II. Det er gratis å ligge 1 natt på gjesteplassene, og du har tilgang til vann og toaletter i pakkhuset ved Viken II. Dersom du vil ha full tilgang til servicebygget med dusjer og deilig gulvvarme, så er det bare å kjøpe tilgangskode (ring 478 81 191). Hjertelig velkommen!

28.jpg

D/S Skibladner

Siden 2017 har legendariske D/S Skibladner gått i fast rute via. Evjua. Den æreverdige Damen går fra Gjøvik, via. Kapp, Nes og Hamar før Skibladner ankommer Evjua. Derfra går turen til Eidsvoll, før hun returnerer til Evjua på sin ferd tilbake til Gjøvik via. Hamar, Nes og Kapp.

Komprimert til JPEG (2).jpg
ES - Plasskart (2).jpg

Sentral beliggenhet

Fra Evjua Båthavns sentrale beliggenhet når du en rekke destinasjoner og aktiviteter rundt Mjøsa - både korte og lengre turer fra Lillehammer i nord, til Minnesund i sør. Vi har samlet en oversikt over de beste reisemålene for båtturen fra Evjua.

Untitled-1.png

Vi er medlem av Mjøsa Båtforbund

 http://www.mjosabatforbund.no

bottom of page