Evjua Båthavn

Velkommen til en livlig og moderne havn ved Mjøsa! Her får du båtplass med tilgang på strøm og vann, samt tilgang på toaletter. Restauranten Viken II ligger rett ved, og du kan kose deg på badestranda i Evjua, samt aktivitetstilbudene i Evjua Strandpark og Totenvika forøvrig.

Gjesteplassene er inne i havna, og ligger rett ved siden av restauranten Viken II. Det er gratis å ligge 1 natt på gjesteplassene, og du har tilgang til vann og toaletter i pakkhuset ved Viken II. Dersom du vil ha full tilgang til servicebygget med dusjer og deilig gulvvarme, så er det bare å kjøpe tilgangskode (ring 478 81 191). Hjertelig velkommen!

 

Det er ofte venteliste på fastplasser, så vi anbefaler deg som ønsker plass å kontakte oss snarest for å sette deg på lista. Klikk her for priser, send gjerne en epost på [email protected], eller ring oss på 958 13 385 for en hyggelig båtprat.

Sjekk ut kartet vi har utarbeidet med de beste reisemålene for båtturen på Mjøsa. Det er også en rekke fine aktiviteter og tilbud her i Totenvika, og du kan låne sykkel helt gratis hos oss (ring 478 81 191 for avtale).

 

 

Vi er medlem av Mjøsa Båtforbund - se deres hjemmeside http://www.mjosabatforbund.no