Restauranten litt uti Mjøsa

Se menyen vår her.

ÅPENT hver dag fra 12:00 til 21:00 (23:00 fredag og lørdag) frem til 16. august 2020.

Restauranten har GOD PLASS, og vi kan servere mat utendørs. Dette gjør at arrangementer med opp til 50 personer kan gjennomføres helt trygt, og med god avstand til hverandre under hele besøket. Sjekk menyen for 2020 her (egen take-away nederst). Kontakt oss gjerne på [email protected] eller kontaktskjemaet.

Trenger du overnatting? Se Kapteinsboligen og camping 

Restauranten Viken II finner du i Evjua Strandpark, midt i vakre Totenvika på Toten, langs Fylkesveg 33 mellom Minnesund og Gjøvik. Restauranten er bygget som en gammel mjøsbåt, og ligger majestetisk til «litt uti Mjøsa» med spektakulær utsikt over Helgøya (og Skafferiet), Hamar og Stange.

Restauranten ved Mjøsa sine åpningstider finner du her. På utvalgte helger arrangeres ulike matkvelder og konserter. Se underholdningsprogrammet vårt for mer info. 

Fra «byssa» serveres sommerlig lunch og middag med friske, kortreiste råvarer fra jordbruksbygda Toten. Vi er veldig heldige som har restaurant på Toten, midt i matfatet! Bar med alle rettigheter.

 

En frisk meny

Se menyen vår her.

Råvarene er i størst mulig grad fra gårdene på Toten, og vi henter mye av grønnsakene direkte fra gården. Rett fra gard til gaffel altså! Vi jobber hele tiden mot å tilby en meny som kombinerer det tradisjonelle med det moderne på en frisk og spennende måte. 

Vi tar selvfølgelig også større bestillinger og selskaper som bryllup, bedriftsarrangement, jubileum osv. Kontakt oss (958 13 385) for en hyggelig prat om dine planer, og vi finner en løsning sammen. Restauranten har GOD PLASS, så vi kan trygt gjennomføre arrangementer med opp til 50 personer, helt uten fare for at gjestene kommer for tett på hverandre.

Velbekomme!