Restauranten litt uti Mjøsa

Se menyen vår her (NY 2023) | ÅPNINGSTIDER 2023 her...

BOOK bord på Viken II nå

KJØP konsertbillett til No Name 17. juni her

Velkommen til ny sesong fra 27. mai 2023!

Restauranten har GOD PLASS, og vi kan servere mat utendørs. Dette gjør at arrangementer med opp til 50 personer kan gjennomføres.

Kontakt oss gjerne på [email protected] eller kontaktskjemaet.

Trenger du overnatting? Se Kapteinsboligen og camping, eller hva med glamping i nye panoramahytter?

Restauranten Viken II finner du i Evjua Strandpark, midt i vakre Totenvika på Toten, langs Fylkesveg 33 mellom Minnesund og Gjøvik. Restauranten er bygget som en gammel mjøsbåt, og ligger majestetisk til «litt uti Mjøsa» med spektakulær utsikt over Helgøya (og Skafferiet), Hamar og Stange.

Restauranten ved Mjøsa sine åpningstider finner du her. På utvalgte helger arrangeres ulike matkvelder og konserter. Se underholdningsprogrammet vårt for mer info. 

Fra «byssa» serveres sommerlig lunch og middag med friske, kortreiste råvarer fra jordbruksbygda Toten. Vi er veldig heldige som har restaurant på Toten, midt i matfatet! Bar med alle rettigheter.

 

En frisk meny

Se menyen vår her (NY 2023).

BOOK bord på Viken II nå

Råvarene er i størst mulig grad fra gårdene på Toten, og vi henter mye av grønnsakene direkte fra gården. Rett fra gard til gaffel altså! Vi jobber hele tiden mot å tilby en meny som kombinerer det tradisjonelle med det moderne på en frisk og spennende måte. 

Vi tar selvfølgelig også større bestillinger og selskaper som konfirmasjon, bedriftsarrangement, jubileum osv. Kontakt oss (958 13 385) for en hyggelig prat om dine planer, og vi finner en løsning sammen. Restauranten har GOD PLASS, så vi kan trygt gjennomføre arrangementer med opp til 50 personer.

Velbekomme!