Restauranten litt uti Mjøsa

Vi er nå stengt for sesongen. TUSEN TAKK til alle som har besøkt oss denne sommeren, og ikke minst takk for alle de flotte tilbakemeldingene vi har fått. VELKOMMEN tilbake fra våren 2020! Besøke Evjua i høst og vinter? Se Kapteinsboligen og camping

Sjekk menyen fra 2019 her :) 

Restauranten Viken II finner du i Evjua Strandpark, midt i vakre Totenvika på Toten, langs Fylkesveg 33 mellom Minnesund og Gjøvik. Restauranten er bygget som en gammel mjøsbåt, og ligger majestetisk til «litt uti Mjøsa» med spektakulær utsikt over Helgøya (og Skafferiet), Hamar og Stange.

Restauranten ved Mjøsa sine åpningstider finner du her. På utvalgte helger arrangeres ulike matkvelder og konserter. Se underholdningsprogrammet vårt for mer info. 

Fra «byssa» serveres sommerlig lunch og middag med friske, kortreiste råvarer fra jordbruksbygda Toten. Vi er veldig heldige som har restaurant på Toten, midt i matfatet! Bar med alle rettigheter.

 

En frisk meny

Se menyen vår her.

Råvarene er i størst mulig grad fra gårdene på Toten, og vi henter mye av grønnsakene direkte fra gården. Rett fra gard til gaffel altså! Vi jobber hele tiden mot å tilby en meny som kombinerer det tradisjonelle med det moderne på en frisk og spennende måte. 

Vi tar selvfølgelig også større bestillinger og selskaper som bryllup, bedriftsarrangement, jubileum osv. Kontakt oss (958 13 385) for en hyggelig prat om dine planer, og vi finner en løsning sammen.

Velbekomme!