Norgesferie ved Mjøsa på Toten

BOOK Kapteinsboligen nå.

Kontakt oss gjerne før booking, eller se flere bilder. Priser finner du her. Feriehuset Kapteinsboligen passer perfekt som base for din norgesferie med opplevelser ved Mjøsa, overnatting for besøkende til Toten som du ikke har plass til hjemme, innlosjering av ansatte på jobbreise til Toten eller Gjøvik, og ikke minst når du vil samle familie, venner eller kolleger til hyggelig sosialt samvær ved Mjøsa på Toten.

Kjøp GAVEKORT på middag, overnatting eller opplevelser i Evjua til jul. Det beste man kan gi bort, er GODE MINNER :) SE MER HER...

Her er et fint forslag til familietur for årets norgesferie! Nyt norgesferien på landet - ved Mjøsa i Evjua.

Huset er innredet i maritim stil og har en spennende historie knyttet til skipsfarten på Mjøsa og Skibladner, samtidig som du har tilgang på alle moderne fasiliteter. Overnatting på Toten er ikke så lett å finne, men her bor du både tett på Mjøsa og midt i det flotte kulturlandskapet i Totenvika.

Skibladner anløper brygga i Evjua hver søndag kl. 12:50, og kommer tilbake til Evjua kl. 16:05 på sin tur tilbake til Gjøvik via Hamar og Kapp. Totenvika byr også på en rekke andre aktiviteter for en deilig ferie ved Mjøsa!

Vil du nyte livet på landet ved Mjøsa, så er Kapteinsboligen perfekt!

Huset har 4 soverom med til sammen 9 sengeplasser for overnatting. Det er et flott bad, helt nytt kjøkken, romslig spisestue, samt en hyggelig stue med vedovn. Tilgang på internett og TV er en selvfølge når du overnatter som en kaptein ved Mjøsa.

Om vinteren er det kjørt opp flotte skiløyper som går forbi rett utenfor Kapteinsboligen. Herfra kan du gå lange turer i det spennende kulturlandskapet på Toten. Du kan også gå opp til lysløypene i Totenvika eller kjøre ca. 10 minutter for å nå løypenettet på Totenåsen.