Norgesferie ved Mjøsa på Toten

BOOK Kapteinsboligen nå.

BOOK glamping Panoramahytte nå (minihytter med deilig utsikt over Mjøsa).

Panoramahyttene i Evjua er helt nye i 2021, og ligger "litt uti Mjøsa" på moloen rett ved Skibladnerbrygga. Disse minihyttene passer perfekt til partur, vennetur eller for en liten familie som vil oppleve GLAMPING på sitt beste.

Hver panorama minihytte har dobbeltseng og en enkeltseng, samt enkelt kjøkken og bad. Vi har to slike hytter rett ved hverandre, så det er perfekt for en landlig vennetur ved Mjøsa. Vi har også en NY gårdshytte med idyllisk beliggenhet på gården Reinsby, midt i en regenerativ og økologisk grønnsakshage - også med fantastisk utsikt over Mjøsa!

Feriehuset Kapteinsboligen passer perfekt som base for din norgesferie med opplevelser ved Mjøsa, overnatting for besøkende til Toten som du ikke har plass til hjemme, innlosjering av ansatte på jobbreise til Toten eller Gjøvik, og ikke minst når du vil samle familie, venner eller kolleger til hyggelig sosialt samvær ved Mjøsa på Toten.

Kjøp GAVEKORT på middag, overnatting eller opplevelser i Evjua. Det beste man kan gi bort, er GODE MINNER :) SE MER HER...

Kapteinsboligen er innredet i maritim stil og har en spennende historie knyttet til skipsfarten på Mjøsa og Skibladner, samtidig som du har tilgang på alle moderne fasiliteter. Overnatting på Toten er ikke så lett å finne, men her bor du både tett på Mjøsa og midt i det flotte kulturlandskapet i Totenvika.

Skibladner anløper brygga i Evjua hver søndag kl. 13:00, og kommer tilbake til Evjua kl. 17:20 på sin tur tilbake til Gjøvik via Hamar og Nes. Totenvika byr også på en rekke andre aktiviteter for en deilig ferie ved Mjøsa!

Vil du nyte livet på landet ved Mjøsa, så er Kapteinsboligen eller Panoramahyttene perfekt base!

Huset har 4 soverom med til sammen 9 sengeplasser for overnatting. Det er et flott bad, helt nytt kjøkken, romslig spisestue, samt en hyggelig stue med vedovn. Tilgang på internett og TV er en selvfølge når du overnatter som en kaptein ved Mjøsa.

GLAMPING hyttene har plass til 3 voksne, eller eventuelt 2 voksne og 2 små barn (da må de ligge i hver sin ende i enkeltsengen). Utsikt har vært i fokus under utformingen av hyttene, så du har deilig utsikt over Mjøsa rett fra senga. Den idylliske gårdshytta på Reinsby Gård har 2 dobbeltsenger (1 på sovehems).

Om vinteren er det kjørt opp flotte skiløyper som går forbi rett utenfor Kapteinsboligen. Herfra kan du gå lange turer i det spennende kulturlandskapet på Toten. Du kan også gå opp til lysløypene i Totenvika eller kjøre ca. 10 minutter for å nå løypenettet på Totenåsen.