Feriehus ved Mjøsa på Toten

BOOK Kapteinsboligen nå.

Kontakt oss gjerne før booking, eller se flere bilder. Priser finner du her. Feriehuset passer perfekt som base for din ferie med opplevelser ved Mjøsa, overnatting for besøkende til Toten som du ikke har plass til hjemme, innlosjering av ansatte på jobbreise til Toten eller Gjøvik, og ikke minst når du vil samle familie, venner eller kolleger til hyggelig sosialt samvær ved Mjøsa på Toten.

Huset er innredet i maritim stil og har en spennende historie knyttet til skipsfarten på Mjøsa og Skibladner, samtidig som du har tilgang på alle moderne fasiliteter. Overnatting på Toten er ikke så lett å finne, men her bor du både tett på Mjøsa og midt i det flotte kulturlandskapet i Totenvika.

Skibladner anløper brygga i Evjua hver søndag kl. 12:30 på sin tur sørover mot Eidsvoll, og kommer tilbake til Evjua kl. 17:15 på sin tur tilbake til Gjøvik via Hamar og Kapp. Totenvika byr også på en rekke andre aktiviteter for en deilig ferie ved Mjøsa!

Trenger du overnatting ved Mjøsa så er Kapteinsboligen perfekt. 

Huset har 4 soverom med til sammen 9 sengeplasser for overnatting. Det er et flott bad, helt nytt kjøkken, romslig spisestue, samt en hyggelig stue med vedovn. Tilgang på internett og TV er en selvfølge når du overnatter som en kaptein ved Mjøsa.

Om vinteren er det kjørt opp flotte skiløyper som går forbi rett utenfor Kapteinsboligen. Herfra kan du gå lange turer i det spennende kulturlandskapet på Toten. Du kan også gå opp til lysløypene i Totenvika eller kjøre ca. 10 minutter for å nå løypenettet på Totenåsen.