Camping ved Mjøsa på Toten

Vi har utvidet med flere døgnplasser for bobil og vogn

 

Book ditt opphold her!

Du kan også ringe inn booking på 958 13 385 (tast 2)

 

Velkommen til en campingplass og bobilparkering nær Oslo ved Mjøsa, hvor natur, aktivitet og friske opplevelser for hele familien står i sentrum. Her ligger de lett tilgjengelige friluftsopplevelsene på rekke og rad, så det er bare å ta for seg av det naturen byr på. Kun en drøy time nord for Oslo langs E6/ Fv 33 mot Gjøvik. Vi skal gjøre alt vi kan for at norgesferie blir helt topp i år :)

En litt annen vinkel fra drone finner du her...

Evjua Strandpark finner du midt i vakre Totenvika langs Fv 33 mellom Minnesund og Gjøvik. Den idylliske strandparken er lett synlig fra veien - bare se etter restauranten Viken II som er formet som en tradisjonell mjøsbåt og ligger majestetisk langs moloen på Evjua Båthavn. Fra slutten av mai til midten av august, serveres deilig mat rett fra "byssa", med fantastisk utsikt over Mjøsa.

 

 

I tillegg til restaurant og båthavn kan Evjua Strandpark altså by på overnatting på den idylliske campingplassen. Her er plasser helt nede ved Mjøsa, og man kan boltre seg i aktiviteter som strandvolleyball, vanntrampoline, fiske (vi har utleie av båt og utstyr), bading, samt flotte turstier ved Mjøsa, gjennom det rike kulturlandskapet og de flotte tradisjonsrike gårdstunene, og helt opp i skogen.I bygda vår finner du enkle stier langs Mjøsa, samt merkede turstier på gårdsveiene. Her kan du ta fine spaserturer, eller sykle inn til sentrum av Skreia for handel og kos. For de sprekeste har vi flotte toppturer, blant annet til Hervenknappen, med spektakulær utsikt over Mjøsa og langt inn i Sveriges skoger. Om vinteren kjøres det opp skiløyper helt ned til Evjua, og du kan gå lange skiturer i det flotte kulturlandskapet! Løypene tar deg også til lysløypene i Totenvika.

Den ærverdige Kapteinsboligen med komfortable sengeplasser for opp til 9 personer anbefales for den ultimate opplevelsen ved Mjøsa. Det tradisjonsrike huset har alle fasiliteter, og med både spisestue og romslig dagligstue kan man virkelig nyte feriedagene sammen med de man er glad i. Flott utsikt over Mjøsa fra nesten alle rommene!

 

Book ditt opphold her!

Du kan også ringe inn booking på 958 13 385 (tast 2)

 

Leter du etter en campingplass nær Oslo som kan by på natur, aktiviteter, god mat og fin badeplass? Da er det bare å komme til Evjua ved Mjøsa :) Herfra kan du også ta Skibladner hver søndag i sommersesongen.

Nå kan du sikre deg plass på vintercamping rett ved Totenåsen for vinteren! Evjua ligger under et kvarters kjøring fra et enormt løypenett på Totenåsen, og nå legger vi ut noen vinterplasser kommende sesong.

Dette er den perfekte plassen for vintercamping ved Oslo.

Kjøp GAVEKORT på middag, overnatting eller opplevelser i Evjua. Det beste man kan gi bort, er GODE MINNER :) SE MER HER...