Vintercamping ved Totenåsen

På Totenåsen er det overflod av flotte skiløyper og turstier som bare venter på å bli brukt. Det er meget god plass i de mange løypene, både for søndagsturister, mosjonister og konkurranseløpere. Et populært utgangspunkt for mange skiturer på Totenåsen er Torsætra, som serverer deilig tradisjonsmat året rundt.

Evjua Camping ligger i Totenvika på vestsiden av Mjøsa, en drøy times kjøring nord for Oslo.  Vi har både faste plasser og drop-in. Plasser for bobil og campingvogn. Her er du kun 15 minutter unna flere gode utgangspunkt for skitur på Totenåsen.

Vintercamping for deg som er glad i å gå på ski på Totenåsen!

Foto: Bjørn Stuedal (www.stuedal.no)

Det går skiløype rett fra campingplassen, og vi har mange turstier over de idylliske gårdsveiene i Totenvika, med fantastisk utsikt over Mjøsa. Isfiske rett utenfor "døra", så her kan du pilke abbor, ørret, lake og mange andre arter.

Et populært utgangspunkt for mange skiturer på Totenåsen er restauranten og skistua Torsætra, som serverer deilig tradisjonsmat og varme vafler.

Alpint kan du kose deg med i slalombakken Hovdebakken på Gjøvik (30 minutter unna), samt ikke minst på det store alpinanlegget Hafjell (60 minutter unna). For deg som liker toppturer med frikjøring, eller pudder om du vil, så er det faktisk en rekke hogstfelt i Totenvika som er helt fantastiske store deler av vinteren. Rett utenfor døra altså :) 

Trugeløyper er merket og gått opp flere steder i nærheten, både nede fra bygda, men også en rekke fine turer oppe på Totenåsen.

Det er også en rekke skøytebaner i nærheten, samt ikke minst Gjøvik for den som er interessert i byliv og shopping.

Kontakt oss

Vi svarer gjerne på spørsmål, så ikke nøl med å sende oss en melding. Du kan også ringe oss på 958 13 385 for en hyggelig prat om camping eller skitur på Totenåsen.