Helårsplass camping ved Mjøsa

Skap din egen idyll ved Mjøsa! Campingplassen i Evjua Strandpark er et eldorado for friluftsglade med sans for ferskvann og bølgende kulturlandskap. Her ligger naturen til rette for aktiviteter ved vannet, i vannet, på vannet, i skogen, på åsen, og ikke minst i det flotte kulturlandskapet på Toten. Hele sommeren er restauranten vår Viken II åpen - lokalmat fra Toten litt uti Mjøsa!

Leter du etter døgnplasser ved Mjøsa for bobil, telt eller vogn, for booking eller drop-in? MER INFO HER!

Ta kontakt på [email protected] ved interesse for campingplass ved Mjøsa, eller ring oss på 958 13 385 for en hyggelig campingprat. Du kan også sende en forespørsel gjennom kontaktskjemaet vårt.

Levende kulturlandskap med merkede gårdsveier for koselige turer. 
Skibladner har fast anløp hver søndag i rutesesongen.

Bygda vår Totenvika har en rekke fine turmål. Her ser du
Hervenknappen på 784moh. Hit går du på 2-3 timer. 

Plassene ligger idyllisk til helt nede ved Mjøsa, men likevel i sikker høyde med tanke på flom. Du kan velge mellom plasser med stranda, båthavna, aktivitetsområdet, eller servicebygget som nærmeste nabo, samtidig som restauranten Viken II aldri er mer enn et par-tre steinkast unna.

Som fastboende i Evjua får du tilgang til båtplass i havna til rabattert pris. Du kan også boltre deg på den flotte sandstranda, spille beachvolley, leie båt og utstyr til fiske, gå fine turer i den varierte naturen, eller hygge deg på den idylliske restauranten Viken II.