Camping ved Mjøsa - døgnplasser

BOOK campingplass på nett nå. Du kan også ringe inn booking på 958 13 385 (tast 2). 

Døgnplasser for vogn og bobil helt nede ved Mjøsa, eller oppe på panoramarekka (bildet under). Fast og plan grunn, og godt oppmerkede plasser. Ved drop-in møtes du av Per som anviser til plassene. Innsjekk mellom 07:00 og 23:00 (utsjekk 14:00 dersom annet ikke er avtalt). SE hele plassen i 360 grader fra DRONE HER.

BOOK camping på nett nå

KJØP gavekort her

Du får tilgang til strøm (16A), trådløst Internett, toaletter og kjøkken. Adgang til moderne servicebygg med dusjer og vaskerom for klesvask kjøpes separat på fastpris, så du slipper poletter eller kort. Servicebygget har deilig gulvvarme, og rengjøres flere ganger om dagen. Høy standard og god komfort er viktig for oss!

SE hele plassen i 360 grader fra DRONE HER.

I høysesong (mai-august) kan det bli fullt, så book gjerne plass før du kommer.

Se https://booking.evjua.no/camping eller ring 958 13 385 (tast 2) for booking av plass.

Vi håper også at du tar en tur innom restauranten vår Viken II under oppholdet (bildet under - åpen juni til medio august), og se ellers http://www.evjua.no/opplevelser for forslag til aktiviteter under oppholdet. Vi kan anbefale en rolig tur på de fine gårdsveiene eller strandstien, og lån gjerne GRATIS sykler fra oss for å sykle inn til sentrum av Skreia eller en av de landlige butikkene og spisestedene i bygda vår.

En litt annen vinkel av hele plassen fra drone finner du her...

Campingvogn

Plassene er lett tilgjengelige via grusede veger, og hver parkering er godt planert.

Bobil

Plassene for bobil ligger på fine sletter med solid grunn rett ved servicebygget. Alle tomtene er planerte, og det er enkel tilgang til kommunal tømmestasjon for septik/ gråvann rett ved.

Telt

Velg ditt eget lille paradis for natten i den idylliske Furulunden. Her har du rask tilgang til det flotte servicebygget, samt kort vei både til restauranten, båthavna, stranda og beachvolley.

 

Hytter

Unn deg selv en deilig natt i den ærverdige Kapteinsboligen. Her er det komfortable sengeplasser for 9 personer. Se Kapteinsboligen for mer info. Det skal også bygges flere hytter i Evjua Strandpark i fremtiden.