Drop-in camping ved Mjøsa

Døgnplasser for vogn og bobil helt nede ved Mjøsa. Ved drop-in møtes du stort sett av Per som anviser til plassene. Innsjekk mellom 07:00 og 23:00 (utsjekk 12:00 dersom annet ikke er avtalt).

BOOK camping nå.

I høysesong (juni-august) kan det bli fullt, så book gjerne plass før du kommer. Du får fri tilgang til strøm (16A), trådløst Internett, samt adgang til moderne servicebygg med toaletter, dusjer, kjøkken, samt vaskerom for klesvask. Se https://booking.evjua.no/camping eller ring 478 81 191 for booking av plass.

Vi håper også at du tar en tur innom restauranten Viken II under oppholdet, og se ellers http://www.evjua.no/opplevelser for forslag til aktiviteter under oppholdet.

Campingvogn

Plassene er lett tilgjengelige via grusede veger, og hver parkering er godt planert.

Bobil

Plassene for bobil ligger på en fin slette med solid grunn rett ved servicebygget. Alle tomtene er planerte, og det er enkel tilgang til kommunal tømmestasjon for septik rett ved.

Telt

Velg ditt eget lille paradis for natten i den idylliske Furulunden. Her har du rask tilgang til det flotte servicebygget, samt kort vei både til restauranten, båthavna, stranda og beachvolley.

 

Hytter

Unn deg selv en deilig natt i den ærverdige Kapteinsboligen. Her er det komfortable sengeplasser for 9 personer. Se Kapteinsboligen for mer info. Det skal også bygges flere hytter i Evjua Strandpark i fremtiden.