top of page
Om-oss faded.jpg

Om oss

Velkommen til Evjua i Totenvika!

Velkommen til ferieidyllen Evjua, helt nede ved Mjøsa i grønnsaksbygda Totenvika! Hos oss finner du unik overnatting som er garantert gode minner!

Les mer om hvem vi er og vår historie på denne siden.

ILLUSTRASJONSBILDE

Evjua Strandpark drives av familien Reinsby.

<Tekst>

4.jpg

En stolt familiebedrift

På starten av 1980-tallet begynte Ola Reinsby å bygge en liten båthavn for familien og naboer nedenfor Reinsby-gården. Gjennom årene vokste både båthavna og området rundt til å bli Evjua Strandpark som i dag består av Evjua Båthavn, Evjua Camping, restaurananten Viken II og overnatting i Kapteinsboligen og Panoramayttene

 

I dag drives Evjua Strandpark av begge sønnene til Ola Reinsby; Kjetil og Mats. Vi vil fortsette å jobbe for at andre skal kunne oppleve Mjøsa slik vi gjorde i oppveksten vår!   

Bærekraft i fokus

Evjua er miljøsertifisert gjennom Green Key siden 2018. Green Key er internasjonalt anerkjent miljøledelsessystem for overnattingssteder. Ordningen er anerkjent og støttet av FN.

Ordningen har som mål å endre praksis og adferd hos reiselivsaktører i bærekraftig retning. Dette gjennom å øke bevisstheten blant både ansatte og gjester, ved å fremme bærekraftige rutiner samt bruk av hensiktsmessig teknologi, ved å støtte opp under miljøvennlige og ansvarlige bedrifter, samt redusere energibruk og ressursforbruk.

23.jpg
ES - Bakgrunner faded web.jpg

Om Totenvika

Velkommen til Totenvika, en naturskjønn perle ved Mjøsas bredder i Østre Toten. Her kan du oppleve ro og harmoni i vakre landlige omgivelser med frodige grønne områder langs Norges største innsjø. Bygda er aller mest kjent for sin grønnsaksproduksjon der beliggenheten, jordkvaliteten og tilgang på vann optimaliserer forholdene for dyrking av korn, poteter, kål, løk, gulrøtter, salat mm. i idylliske omgivelser.

Evjua ligger midt i hjertet av Totenvika, omgitt av åkre, Mjøsa og skjønn og variert natur. Nyt rolige gåturer langs Mjøskanten, eller ta fatt på toppturer på opptil 700 høydemetre - alt med startpunkt i Evjua!

bottom of page