top of page

Generell info om veier og hundehold

Vi håper dere alle har nytt solværet de siste ukene her på Evjua Camping☀️ For å sikre at alle har det best mulig, vil vi gjerne minne om noen viktige retningslinjer og gode vaner.


Bruk av veiene

Vi har lagt merke til at flere av våre helårsgjester velger å gå mellom vognene når de bl.a. skal til servicebygget. Vi vil gjerne oppfordre alle til å bruke veiene i stedet. Dette vil ikke bare bidra til å øke trivsel, men det vil også bidra til å holde området ryddig og pent.


Hundehold

Vi har også noen påminnelser angående hundehold. Vi har sett at noen hunder blir stående ute på terrassen og bjeffe. For å sikre et rolig og behagelig miljø for alle, ber vi om at hundeeiere prøver å begrense støyen fra hundene sine.


Når du går tur med hunden din, vennligst unngå å la dem tisse på stolper og rundt inne på campingplassen. Vi setter stor pris på om alle kan ta med hundene sine utenfor området når de skal gjøre fra seg. De aller fleste følger allerede disse retningslinjene, og vi er veldig takknemlige for det! La oss alle sammen gjøre en innsats for å opprettholde den gode standarden vi har her.


Tusen takk for at dere viser hensyn og bidrar til et trivelig miljø på Evjua Camping! 😄

176 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page