top of page

Hva skjer i Evjua i juli?

Landlig idyll ved Mjøsa☀️

Sommeren har allerede fått en pangstart fylt med henholdsvis fint vær, bryggekonsert og avslappende stemning nede ved mjøskanten her i Totenvika. Nå som juli er godt i gang, og fellesferien nærmer seg - kan du nå lese om noe av hva du kan oppleve i Evjua i juli! 😄


SKIBLADNER I EVJUA ⚓

Hver tirsdag og fredag i hele juli og frem til 16. august har D/S Skibladner fast anløp her i Evjua kl. 12:10 (til Eidsvoll) og 16:40 (retur fra Eidsvoll, og videre mot Hamar/Kapp/Gjøvik). Vi anbefaler et opphold på en av disse dagene - slik at man får vært med verdens eldste hjuldamper i fast rute til Eidsvoll og tilbake!

 

UTEAKTIVITETER VED MJØSA 🏖️

Hos oss finner du kanskje Mjøsas fineste sandstrand, lekeplass, gratis utleie av sykler, kanoutleie, båtutleie, stolpejakt, et stort nett av turstier for alle aldre og mye mye mer!


 

NYT EN HERLIG MIDDAG PÅ VIKEN II 🌅

På bryggerestauranten vår "Viken II" får du servert herlige retter rett fra "byssa" basert på lokale råvarer fra grønnsaksbygda Totenvika. Restaruranten er åpen fra kl. 12 - 21 (22 fre&lør) i hele juli! Nyt maten sammen med fantastisk utsikt over Mjøsa fra våre uteplasser på baugen eller toppdekket - gjerne med noe godt i glasset fra baren!

 

BRYGGEKONSERT PÅ VIKEN II 🎸

Rett etter månedsskiftet, Lørdag 3. august spiller Lewi Bergrud opp til bryggefest på brygga "litt uti Mjøsa"! Du kan forvente god stemning med egenkomponerte låter samt en rekke "hits" som garanterer allsang, dans, gåsehud og moro! Skaff deg billetter før det er for sent, og book din drop-in plass før det blir fullt!

 

TURMULIGHETER - I OG RUNDT - EVJUA 🚶

Det er perfekte forhold for tur på beina, med kano, eller på sykkel over de idylliske gårdsveiene. Toppturen til Hervenknappen er også tørr og fin, og kan gjerne tas som en utvidelse av tur på elsykkelen opp den flotte Elvelyvegen! Se alle turstiene 360 grader på Google Streetview her...

 

TO LEDIGE HELÅRSPLASSER 🏡

Det er kun igjen TO ledige helårsplasser her hos oss! Her i Evjua har vi 88 helårsplasser der man kan nyte hva Mjøsa og Totenvika har å by på året rundt! Vi har både en helt unik frontplass, samt en større plass rett ved servicebygget! Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


245 views

Comentários


bottom of page