top of page

Hva skjer i Evjua i juni?

Landlig idyll ved Mjøsa☀️

Juni er her, og sommeren har offisielt startet! Vi ser frem til en fantastisk sesong her i Evjua Strandpark ved Mjøsa i Totenvika. Her får du en oversikt over hva du kan oppleve i Evjua i juni!


SESONGSTART SKIBLADNER I EVJUA


Tirsdag 25. juni kl. 12:20 er årets første ankomst for legendariske Skibladner i Evjua! Skibladner går i rute hver tirsdag og fredag kl. 12:20 (til Edisvoll) og kl. 16:50 (retur til Gjøvik via. Hamar og Kapp) frem til 16. august. Vi anbefaler alle å ta turen innom for å kunne ta Skibladner til Eidsvoll og tilbake - en opplevelse verdt å oppleve! 

 

BRYGGEKONSERT PÅ VIKEN II🎸


Lørdag 22. juni spiller det legendariske lokalbandet No Name opp til bryggefest på Viken II! Konserten er årets store happening her i Totenvika, og No Name har solgt ut lokalet 17 år på rad! Det er enda noen få billetter igjen - skaff deg dine før det er for sent her!


 

NYT SANKTHANSAFTEN PÅ VIKEN II 🌅


Søndag 23. juni kan du nyte lekker mat og herlig drikke rett fra "byssa" til en fantastisk utsikt utover Mjøsa.

 

TURMULIGHETER - I OG RUNDT - EVJUA 🚶


Det er perfekte forhold for tur på beina, med kano, eller på sykkel over de idylliske gårdsveiene. Toppturen til Hervenknappen er også tørr og fin, og kan gjerne tas som en utvidelse av tur på elsykkelen opp den flotte Elvelyvegen! Se alle turstiene 360 grader på Google Streetview her...


Det er også en rekke andre opplevelser for alle aldersgrupper her i Totenvika - ta en titt på oversikten over opplevelser her! :) 

 

LEDIGE HELÅRSPLASSER 🏡


Det er enda igjen noen få ledige helårsplasser her hos oss! Her i Evjua har vi 88 helårsplasser der man kan nyte hva Mjøsa og Totenvika har å by på året rundt! Vi har både helt unike plasser i front ledige, samt rolige og mer tilbaketrukne plasser lenger bak på plassen.


 


420 views

Comments


bottom of page