Restauranten litt uti Mjøsa

 

Stengt for sesongen.

Restauranten Viken II finner du i Evjua Strandpark, midt i vakre Totenvika på Toten, langs Fylkesveg 33 mellom Minnesund og Gjøvik. Restauranten er bygget som en gammel mjøsbåt, og ligger majestetisk til «litt uti Mjøsa» med spektakulær utsikt over Helgøya (og Skafferiet), Hamar og Stange.

Restauranten ved Mjøsa sine åpningstider finner du her. På utvalgte helger arrangeres ulike matkvelder og konserter. Se aktivitetsprogrammet vårt for mer info. 

Fra «byssa» serveres sommerlig lunch og middag med friske, kortreiste råvarer fra jordbruksbygda Toten. Vi er veldig heldige som har restaurant på Toten, midt i matfatet! Bar med alle rettigheter.

 

En frisk meny

Se vår meny her.

Våre råvarer er i størst mulig grad hentet fra lokalmiljøet, og menyen er inspirert av lokale mattradisjoner. Vi jobber hele tiden mot å tilby en meny som kombinerer det tradisjonelle med det moderne på en frisk og spennende måte. Prøv for eksempel en roastbiff av elg fra Nordås Gårdskjøtt eller en smakfull, kremet fiskesuppe med ferskvannsfisk.

Vi tar selvfølgelig også større bestillinger og selskaper som bryllup, bedriftsarrangement, jubileum osv. Kontakt oss for en hyggelig prat om dine planer, og vi finner en løsning sammen.

Velbekomme!