Camping ved Mjøsa

Velkommen til en camping ved Mjøsa hvor natur, lokalmat, aktivitet og friske opplevelser står i sentrum.

Vi har venteliste for helårsplasser ved Mjøsa i 2021. Ta kontakt på [email protected] ved interesse, eller ring oss på 958 13 385 for en hyggelig campingprat. Se gjerne Facebook for de nyeste bildene :)

Campingplassen på Toten har godt med døgnplasser, så dropp gjerne innom. Dersom du vil være sikker på plass, så kan du ringe Per på 478 81 191, eller book plass online.

Campingplassen i Evjua Strandpark finner du langs Mjøsa midt i vakre Totenvika langs Fv 33 mellom Minnesund og Gjøvik, kun en drøy times kjøring fra Oslo. Den idylliske strandparken er lett synlig fra veien - bare se etter restauranten Viken II som er formet som en tradisjonell mjøsbåt og ligger majestetisk langs moloen på Evjua Båthavn litt uti Mjøsa. Vår camping har et nytt flott sanitæranlegg, tømmestasjon for bobil, strøm og gråvannsavløp på alle plasser, og selvfølgelig gratis Internett til alle våre gjester.

På campingen vår er det alltid yrende liv, samtidig som stillheten senker seg tidlig om kveldene når barna har hatt lange dager med fiske, bading, lek på stranda, hopping på vanntrampoline og fine turer i skog og mark. En deilig middag ved Mjøsa, på restauranten vår Viken II, er en perfekt avslutning på fine sommerdager på camping ved Mjøsa.

Camping ved Mjøsa om vinteren er også en fantastisk opplevelse. Det går skiløyper rett forbi campingen, og det finnes utallige muligheter for turer på Totenåsen. Fisket på Mjøsa om vinteren er også meget bra, og da spesielt isfiske når det er mulig. Også for fiske er Totenåsen en yndet lekeplass om vinteren med sitt mangfold av små og store innsjøer kun 15-30 minutters kjøring fra vår camping ved Mjøsa.

Hver søndag kan du ta Skibladner på en rundtur fra Evjua til Eidsvoll. Mjøscharter kan også ta deg på fine turer til andre destinasjoner rundt den vakre innsjøen.